Zelfstandig werkend kok M/V

Als uitbreiding op ons gezellige team zoeken wij een zelfstandig werkend kok. Landgoed Zwartemeer is overgegaan van eigenaar waardoor er grote ontwikkelingen op stapel staan. Naast de aanpassingen op het landgoed willen wij ook onze horeca naar een hoger niveau tillen en daarvoor zoeken wij jou!

Draai jij al enige tijd mee in de keuken en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Dan is dit de baan voor jou!

 

zelfstandig kok

We zoeken een kandidaat met ambitie die zelfstandig de keuken gaat bestieren. Je gaat een menukaart opstellen met goede en lekkere gerechten, zorgt voor de inkoop en het bereiden van de gerechten en buffetten. Aangezien dit een functie is met veel verantwoordelijkheid en zelfstandigheid zoeken wij iemand die enthousiast wordt van deze uitdaging en niet bang is om de handen uit de mouwen te steken. Naarmate het bedrijf groeit zal ook de keuken meegroeien en ontstaan er mogelijkheden voor jou om een aansturende rol op je nemen.

Functie-eisen:
– Minimaal een afgeronde MBO opleiding Zelfstandig werkend kok;
– Kennis van HACCP;
– Woonachtig binnen een straal van 40 kilometer rond Zwartemeer.

Arbeidsvoorwaarden
Wij bieden je een leuke werkplek binnen een groeiende organisatie met veel mogelijkheden tot ontwikkeling. Je krijgt een goed salaris op basis van je kennis en ervaring en een rechtstreeks dienstverband met uitzicht op een vaste baan. De functie biedt veel ruimte voor een goede werk/privé balans.

Interesse in deze functie of wil je meer weten? Neem dan contact met ons op door te bellen met 0591-650750 of stuur ons een mail op info@landgoedzwartemeer.nl


Heb je interesse in deze leuke functie? Solliciteer dan via onderstaand formulier. Je hoort zo snel mogelijk van ons!


    Alleen doc, docx en pdf toegestaan