BEDRIJFSUITJE, VERGADEREN EN TEAMBUILDING

Landgoed Zwartemeer is een actieve evenementen accommodatie in Drenthe voor jouw bedrijfsuitje, kampeerweekend of evenement. Wij hebben al voor vele Drentse bedrijven zoals TLN, Shell en nog veel meer succesvol maatwerk mogen leveren.

Wij helpen je bij het kiezen van het beste arrangement voor jouw team. Zodat jullie teamspirit groter dan ooit kan worden.

Vergaderen

Onze vergaderlocatie in Drenthe heeft een unieke sfeer met grote zalen en ruime terrassen die veel ruimte bieden voor effectief en ongestoord vergaderen. Onze landelijke zalen bieden een uitstekende licht- en luchtkwaliteit en kunnen aan uw wensen worden aangepast.

teambuilding

Teambuilding in Drenthe op 32 hectare terrein onder leiding van professionele instructeurs. Originele, leuke en leerzame activiteiten voor teamuitjes en vergaderingen. Leer je collega’s of teamgenoten kennen door een teambuilding op maat. Samenwerking, verdraagzaamheid en goede communicatie is ontzettend belangrijk.

bedrijfsfeest

Wij doen er alles aan om jouw bedrijfsuitje bijzonder, uniek en onvergetelijk te maken! Wij hebben alles in huis om een feest voor jullie te organiseren waar nog lang wordt over nagepraat! Ook hebben wij ontzettend veel leuke ideeën, tips, thema’s en activiteiten om jullie het allerleukste bedrijfsfeest te bezorgen.

teamuitje

Wij organiseren graag een geslaagd teamuitje voor jullie. Leuke activiteiten, lekker eten én de mogelijkheid om te overnachten. Je kunt een dag of weekend samenstellen zoals jullie dat willen op ons uitgebreide offerteformulier. Wij horen graag of je actief bezig wilt zijn met je collega’s of dat jullie gewoon lekker samen willen borrelen en eten.

Geweldig!

Nu voor de 2e keer geweest met JeepClubNederland. Geweldig wat het team van Landgoed Zwartemeer voor je doet.

Herman

Bedrijfsuitje in Drenthe? Wij bieden bedrijfsfeesten aan!

Gelegen in Zwartemeer biedt Landgoed Zwartemeer de ideale locatie voor jouw team om samen te werken in de prachtige omgeving van Drenthe. Van kleinschalige teambuilding evenementen tot grootschalige bedrijfsevenementen, wij kunnen elk type teambuilding of training voor jou coördineren. Met alles van buitenactiviteiten, zoals Paintball, Golf en boogschieten tot binnen activiteiten zoals Midgetgolf en Curling, hebben wij de ideale locatie voor jouw bedrijf om jouw team net een stapje verder te brengen.

Hoe jouw team het ook viert: een motiverende dag met veel actie op onze prachtige locatie in Drenthe, een avond met verwennerij en ontspanning, of een bedrijfsfeest vol actie: alles wordt door ons verzorgd. Wij helpen je bij het kiezen van het beste arrangement voor jouw team. Zodat uw teamspirit groter dan ooit kan worden.

Onze arrangementen

Teambuilding

VERGADEREN

  Teambuilding Drenthe

  TEAMBUILDING VOOR BEDRIJVEN

   BEDRIJFSFEESTEN

    Teambuilding Drenthe

    TEAMUITJE

     Organiseer verschillende uitjes voor jouw organisatie bij Landgoed Zwartemeer!

     5 + 8 =