Outdoor Survival

Op zoek naar een survival parcours in Drenthe? Deze Survival over water en door het bos staat garant voor een gezellige dag met je vrienden, familie of collega’s. Of het voor een kinderfeestje, schoolreisje of familie-uitje is, ons survival parcours is een unieke, spannende belevenis. Bovendien is onze survival ook geschikt voor serieuze trainingen! Wil je graag een hele dag weg in Drenthe, kies dan een van onze compleet verzorgde arrangementen inclusief eten en drinken!

Survivalparcours in Drenthe

Een gezellig dagje uit met onze survival activiteit

Elke keer weer bij de Survival in Drenthe is het lachen, gieren, brullen. Maar ook onze instructeurs vinden het geweldig om de groepen te begeleiden en genieten altijd enorm met de groepen mee. Aan het begin van het parcours is er altijd wel iemand die roept dat hij of zij wel even droog zal overkomen. En dan telkens weer (op drie na in zeven jaar) gaat het mis! Denk jij dat jou het lukt? Dan dagen wij jou uit om het te laten zien op ons survival parcours.

Deze Survival staat dus garant voor een gezellige dag met je vrienden, familie of collega’s. Natuurlijk kan de Survival ook gebruikt worden voor serieuze trainingen maar gewoon voor de lol kan ook! Neem droge kleren mee, je kunt heerlijk bij ons douchen, en daag jouw vrienden uit voor een super leuke middag! En je kunt bij ons ook heerlijk eten en drinken in ons restaurant.

Ons survival parcours is ook geschikt voor grotere groepen. Het kan bijvoorbeeld een ontzettende leuk en uniek schoolreisje zijn. Natuurlijk is het survival parcours geschikt voor alle leeftijden. Wil je een spannend kinderfeestje in Drenthe geven, dan is survivallen een geweldige optie.

 

Uitdagende survival training in Drenthe

Wil je een serieuze training met bijvoorbeeld als doel teambuilding dan gebruiken wij ons parcours en het obstacle-parcours om bijvoorbeeld voor jouw team een perfecte uitdaging te maken. Survival training in Drenthe is een goede manier om jezelf uit te dagen en aspecten zoals samenwerking, communicatie en leiderschap te oefenen.

Survivallen in Drenthe op onze spannende hindernisbaan

We hebben verschillende hindernissen zoals bijvoorbeeld touwen, netten, banden, bruggen enzovoorts. Het survival parcours wordt gebruikt voor veel trainingen van de politie en brandweerkorpsen maar voor vrijgezellenfeesten en familiedagen is het ook super leuk om te doen!

Je kunt ook deze activiteit combineren met een van onze vele andere activiteiten maar natuurlijk ook een heel weekend of week samenstellen. Want wat is er leuker om te blijven slapen na zon leuke survival en daarna gezellig  te kletsen bij een knapperend kampvuur bij de Blokhutten? Dus blijf gezellig slapen en maak er een onvergetelijke dag of weekend van!

 

Tarieven

€ 17,50 per persoon
*te boeken vanaf 10 personen

Voorbeeldarrangementen Survival

Survival met activiteitenmenu

 • Voorafgaand aan de activiteit speluitleg
 • Survival parcours met diverse hindernissen, inclusief begeleiding
 • Gelegenheid tot douchen en omkleden
 • Genieten van een activiteitenmenu: Keuze uit een sparerib, schnitzel, -of satémenu
 • 5 consumpties inbegrepen (bier, wijn en frisdranken)

Dit arrangement is € 54,50 per persoon. Vanaf 10 personen

Survival met een tweede activiteit

 • Voorafgaand aan de activiteit speluitleg
 • Survival parcours met diverse hindernissen, inclusief begeleiding
 • Gelegenheid tot douchen en omkleden
 • Pauze met 2 consumpties en een bittergarnituur
 • Tweede activiteit met keuze uit: Archery Tag, Highland Games, indoor programma met curling en midgetgolf of 18 holes golf

Dit arrangement is € 45,00 per persoon. Vanaf 15 personen

   

  Survival compleet met BBQ

  • Ontvangst met 2 kopjes koffie/thee en appelgebak
  • Survival parcours met diverse hindernissen, inclusief begeleiding
  • Gelegenheid tot douchen en omkleden
  • Pauze met 2 consumpties en een bittergarnituur
  • Tweede activiteit met keuze uit: Archery Tag, Highland Games, indoor programma met curling en midgetgolf of 18 holes golf
  • Uitgebreide barbecue op het terras of onder de overkapping

  Dit arrangement is € 71,00 per persoon. Vanaf 15 personen
  *excl. consumpties

   Eigenrisico verklaring Algemeen Outdoor
   Alvorens aan het arrangement deel te nemen, zijn deelnemers akkoord door de reservering te akkoorden de hier gestelde voorwaarden.
   artikel-1 Verhuurde materialen
   1.1 Sportlandgoed biedt in gebruik aan de deelnemer materialen aan die te huur zijn.
   2.2 In geval van diefstal, vermissing of beschadiging van de door Sportlandgoed aan de deelnemer verstrekte materialen, zal door Sportlandgoed de schade verhaald worden op de huurder.

   artikel-2 Aansprakelijkheid
   2.1 Sportlandgoed is niet aansprakelijk voor (gevolg) schade, direct of indirect, welke de deelnemer lijdt door het gebruik van de door Sportlandgoed beschikbaar gestelde goederen.
   artikel-3 Validiteitsverklaring

   Van de deelnemer wordt verwacht:
   3.1 Kennis te hebben genomen van moeilijkheidsgraad, zwaarte en risico’s van de activiteit(en), waarop deze overeenkomst betrekking heeft.
   3.2 Alle medische en/of conditionele bijzonderheden van zichzelf en/of degenen voor wie deze overeenkomst is afgesloten schriftelijk aan de organisator te hebben gemeld.
   3.3 Voor wat gezondheid en conditie betreffen, zich in staat achten, deel te nemen aan de activiteit(en), waarop deze overeenkomst betrekking heeft.
   3.4 Fysiek in staat te zijn om mee te doen, zonder zichzelf of anderen in gevaar te brengen.   Heb je vragen voor jullie dagje uit? Neem even contact met ons op, we vertellen je graag over alle mogelijkheden.

   4 + 5 =