meerkamp in Drenthe

Bij het Landgoed Zwartemeer heb je dé leukste Meerkamp. Een Meerkamp betekent een gezellige leuke dag en lachen om familieleden en vrienden met ludieke spelen. Maximaal competitie en lol! Ook compleet verzorgde arrangementen inclusief eten, drinken én overnachten!

 

Meerkamp

Wat is nou leuker dan samen met  je familie of vrienden te lachen om rare, ludieke spellen. Bij een Meerkamp draait het vooral om de leuke competitie en de te gekke foto’s die de spellen opleveren van familie waarvan jij dacht dat die nou werkelijk nooit ergens aan mee zou doen. Bij het zaklopen, water-estafette en de skippyballen-race wordt iedereen weer kind en doet enthousiast mee! Dus daarom staat de Meerkamp staat garant voor een hilarische middag, en je familiedag  wordt er een om lang over na te praten. Want we willen dat jullie vooral een hele leuke dag hebben en het stukje competitie is toch wat het uiteindelijk het leukste maakt. 

 

De verschillende meerkamp onderdelen

We hebben verschillende meerkampen. En ook kunnen we deze helemaal aanpassen aan jouw wensen. Alle onderdelen van de meerkamp zijn in combinatie of als los onderdeel te doen. Kies welke outdoor spellen jij het leukst vindt en maar je eigen meerkamp! De populaire onderdelen zijn vaak de Oudhollandse spellen zoals:

Flipperrace: Een hilarische race waarbij je met flippers aan je voeten een parcours of een estafette aflegt.

Brancard Race: Een ludieke opdracht: jij als patient geeft aanwijzingen waar de (geblindeerde) broeders langs moeten! Een andere opdracht is: vervoer als team de patient zo snel mogelijk naar de eindstreep, elke seconde telt!

Skilopen: Bij het beruchte skilopen ga je met je team met één ski aan elk been, meestal doe je dit met z’n zessen. Het team dat het snelst het skilopen parcours aflegt wint!

Skippyballenrace: De skippyballen race levert altijd hilarische momenten op. Echt goed teamwork bepaalt het resultaat, je collega vult een beker met water die jij al ‘skippyballend’ zo vol mogelijk moet legen in een emmer. Jong en oud vindt het nog altijd leuk om in een één tegen één race tegen elkaar een skippyballenrace te doen!

Rupsrennen: Bij het altijd gezellige rupsrennen zit je met elkaar in een doek waarin je loopt. Het rupsrennen is altijd een succes!

Waterestafette: Als je geen nat pak wil moet je goed je best doen bij de waterestafette. Het gaat bij de waterestafette om zo snel mogelijk water van punt a naar b te brengen en zo min mogelijk te morsen. En dan heb je ook nog tegenstanders die je proberen te dwarsbomen..

Zaklopen: Bij het oudhollandse spel zaklopen ga je in een een twee persoons zak  al springend naar de finish. Wie het snelst kan zaklopen is de winnaar.

Duizeling parcours: Team tegen team. Je loopt zo snel mogelijk naar een paal waar je met je hoofd naar beneden zijwaarts omheen loopt (10x) Daarna iets opraapt en terug loopt naar de start(kun jij de weg terug nog vinden?

Spijkerpoepen: Bij het oud Drentse spijkerpoepen  probeer je de spijker die je aan je achterste hebt hangen in een lege fles te krijgen. Concentratie gepaard met plezier.

Voorbeeldarrangementen Ludieke Meerkamp:

 

Ludieke meerkamp met activiteitenmenu

 • Ludieke meerkamp, inclusief begeleiding
 • Genieten van een activiteitenmenu: Keuze uit een sparerib, schnitzel, -of satémenu
 • 5 consumpties inbegrepen (bier, wijn en frisdranken)

Dit arrangement is € 52,00 per persoon. Vanaf 15 personen

foto meerkamp landgoedzwartemeer.nl

Ludieke meerkamp met een tweede activiteit

 • Ludieke meerkamp, inclusief begeleiding
 • Pauze met 2 consumpties en een bittergarnituur
 • Tweede activiteit met keuze uit: Archery Tag, Highland Games, Bubble-voetbal of 18 holes golf
 • Gelegenheid tot douchen en omkleden

Dit arrangement is € 45,00 per persoon. Vanaf 15 personen

*.

foto meerkamp landgoedzwartemeer.nl

Ludieke meerkamp compleet met BBQ

 • Ontvangst met 2 kopjes koffie/thee en appelgebak
 • Ludieke meerkamp, inclusief begeleiding
 • Pauze met 2 consumpties en een bittergarnituur
 • Tweede activiteit met keuze uit: Archery Tag, Highland Games, Bubble-voetbal of 18 holes golf
 • Gelegenheid tot douchen en omkleden
 • Uitgebreide BBQ op het terras of onder de overkapping

Dit arrangement is € 68,50 per persoon. Vanaf 15 personen.
*Consumpties worden op basis van nacalculatie berekend. 

Wil je graag meer informatie over de Meerkamp dan kun je bellen met 0591-650750 of ons een mail sturen!


Heb je vragen voor jullie dagje uit? Neem even contact met ons op, we vertellen je graag over alle mogelijkheden.

2 + 13 =