bedrijfsfeest in drenthe

Ben jij een origineel bedrijfsfeest in Drenthe aan het organiseren? Bij Landgoed Zwartemeer hebben we dé leukste bedrijfsuitjes in Drenthe! Ook compleet verzorgde arrangementen inclusief eten, drinken én overnachten!

 

Bedrijfsfeesten in Drenthe, dan denken wij aan sport, spel en plezier. Wij er alles aan om jouw bedrijfsuitje bijzonder, uniek en onvergetelijk te maken!

VAN THEMAFEESTEN TOT ACTIEVE BEDRIJFSFEESTEN

  Wij hebben alles in huis om een feest voor jullie te organiseren waar nog lang wordt over nagepraat! Ook hebben wij ontzettend veel leuke ideeën, tips, thema’s en activiteiten om jullie het allerleukste bedrijfsfeest te bezorgen.

  EEN UNIEKE FEESTLOCATIE VOOR BEDRIJFSFEESTEN MET EINDELOOS VEEL MOGELIJKHEDEN

   Landgoed Zwartemeer is een ontzettend leuke locatie voor alle bedrijfsfeesten. Naast een prachtige locatie hebben ook een ruim aanbod aan verschillende activiteiten die jullie een onvergetelijke dag gaan bezorgen. Bedrijfsfeesten met leuke activiteiten, eten en drankjes, en een thema voor de feestavond. En als jullie dat wensen de mogelijkheid om te blijven slapen. Gezellig slapen in Blokhutten en napraten bij een knapperend kampvuur. Kortom, gezellige en verzorgde bedrijfsfeesten beginnen bij Landgoed Zwartemeer.

   ETEN EN DRINKEN

    We hebben heel veel mogelijkheden qua eten, we kunnen onze eigen ‘foodyard’ binnen of buiten plaatsen met diverse gerechten die lekker weg-happen en waarbij jullie feest lekker kan doorgaan. Ook hebben we bijvoorbeeld een ludieke koffiefiets tot onze beschikking en een leuke VW foto-booth of een rodeo-stier is zo geregeld. Workshops van schilderen tot Djembé kunnen jouw feest nog net even dat extra creatieve meegeven.

    Om voor jou ook het allerleukste bedrijfsfeest te organiseren zijn we je graag van dienst. Overdag zijn de mogelijkheden onbegrensd, ook voor de leukste activiteiten hoef je niet verder te kijken. 

    BEDRIJFSFEEST IN DRENTHE MET DE LEUKSTE ACTIVITEITEN

    • Paintballen
    • GPS puzzeltocht
    • Themafeesten
    • Indoor Curling
    • Smokkelspel
    • Ludieke Hollandse meerkamp
    • Militaire trainingen
    • Bubble-Voetbal
    Teambuilding

    Wil jij er met je team even een dagje uit? Kom dan zo snel mogelijk langs!

    Lijkt het jou leuk om een dagje te teambuilden? Maak dan snel een afspraak of vraag een offerte aan! We hopen snel van je te horen.

    6 + 4 =