GPS Puzzeltocht in Drenthe

Vergeet ‘hygge’ het is tijd voor #uutwappern! Heerlijk uitwaaien in de Drentse natuur, even een frisse neus en daarna lekker niksen en gezellig borrelen.

Ben je op zoek naar een super leuke GPS puzzeltocht voor jouw familiedag of personeelsuitje in Drenthe? Op Landgoed Zwartemeer hebben we de leukste indoor en outdoor activiteiten! Gezellig erop uit in de Drentse natuur. Vragen en weetjes over dieren en natuur en gewoon heerlijk wandelen op het prachtige terrein van het landgoed.

De GPS puzzeltocht is het leukste en gezelligste uitje voor een familiedag, vrijgezellenfeest of vriendendag.

Boek jouw teamuitje bij Landgoed Zwartemeer

De GPS puzzeltocht is het leukste en gezelligste uitje voor een familiedag, vrijgezellenfeest of vriendendag. Ook is dit een perfecte activiteit voor een bedrijfsuitje. Even lekker uitwaaien misschien een picknick erbij voor onderweg en genieten van de natuur.

Ook kinderen kunnen samen met hun familie of tijdens een kinderfeestje de GPS tocht lopen. Hiervoor hebben wij een speciale aangepaste Kinder GPS Tocht gemaakt. Een tocht met allerlei leuke weetjes en vragen over dieren en de natuur, ga er samen op uit!  Na de tocht krijgen de kinderen wat lekkers…

Bereid je voor op een heerlijke tocht door het Drentse natuurgebied! Met deze GPS puzzel ben je verzekerd van een leuk teamuitje.

P.S: neem een goed opgeladen smartphone mee!!!

Specificaties GPS Tocht

Onze arrangementen

GPS Compleet

GPS Tocht compleet

   • Ontvangst met 2 kopjes koffie/thee met appelgebak
   • GPS puzzeltocht
   • Afsluiten met 2 consumpties en een bittergarnituur

   Dit arrangement is  € 23,- per persoon. Vanaf 4 personen

   GPS PubQuiz

   GPS PubQuiz

    • Ontvangst kopje koffie met cake
    • GPS PubQuiz
    • 2 consumpties met siepelie/wossie/keessie

    Dit arrangement is per persoon 25, vanaf 4 personen

    Wil jij gegarandeerd een leuke dag organiseren?

    Wil je er een complete dag van maken? Dan kun je de GPS Puzzeltocht aanvullen met een heerlijke BBQ, buffet of een bezoek aan ons gezellige restaurant. Neem contact met ons op om jouw dagje op Landgoed Zwartemeer te regelen!

    11 + 6 =