glow in the dark Midgetgolf is het ideale uitje voor iedereen!

Glow in the Dark Midgetgolf op Landgoed Zwartemeer is het ideale uitje voor iedereen! Met wie je ook wat wil gaan doen, met minigolf heeft iedereen het altijd naar zijn zin. Onze indoor midgetgolf in Drenthe is perfect voor een zondagmiddag met familie, een vrijdagavond met collega’s of een zaterdagavond met vrienden. Gegarandeerd een leuke avond! Ook hebben we compleet verzorgde arrangementen met eten en drinken! 

Onze midgetgolf baan is geschikt voor groot en klein, even er lekker tussenuit samen bezig zijn!

Beleef midgetgolf op een nieuwe manier! Midgetgolfen in het donker! Met behulp van Glow-in-the-dark wordt deze activiteit wel extra bijzonder! De ruimte wordt verlicht door middel van black lights. Neem je vrienden, collega’s of familie mee en daag elkaar uit!

De leukste indoor midgetgolf baan in Drenthe

Bij ons kan je het hele jaar door gezellig midgetgolfen dankzij onze indoor midgetgolfbanen. Zo kan je ook gerust in de winter of in het najaar samen minigolfen zonder je zorgen te maken over de weersomstandigheden. De baan ligt in onze Rundezaal, welke grotendeels gebruikt wordt voor onze indoor activiteiten. Je kunt Midgetgolf combineren met Indoor schieten of misschien met het avontuurlijke spel: Indoor Curling! Natuurlijk kun je altijd een bittergarnituur bestellen tijdens de Midgetgolf.

Onze indoor midgetgolf in Drenthe activiteit bestaat uit 27 holes banen. De activiteit duur gemiddeld 2 uur voor 4 personen, maar dit kan oplopen met meer deelnemers. Bovendien hebben wij ook verschillende deals in combinatie met midgetgolf. Bovendien kan je ook altijd je eigen arrangement samenstellen, wilt u meer informatie hierover neem gerust contact met ons op.

SPECIFICATIES

Aantal banen: 27
Tijdsduur
  Ca. 2 uur ( bij grote groepen kan de tijdsduur oplopen ).
Aantal personen: Minimaal 2 personen tot maximaal 54 personen. 
Prijs: € 5,- p.p.

 

Heeft u specifieke wensen?

Neem dan even contact met ons op via onderstaand formulier of bel ons op 0591-650750. We denken graag met jullie mee om een leuk arrangement samen te stellen aangepast op jullie wensen. 

Stel je eigen arrangement samen met de midgetgolf activiteit.

Naast de voorgestelde combinaties kan je natuurlijk ook je eigen arrangement samenstellen. Op Landgoed Zwartemeer in Drenthe kan je uit talloze activiteiten kiezen, zowel voor binnen als buiten. Wat voor dag je ook wilt organiseren, van een bedrijfsuitje tot familiedag, wij helpen graag. Een programma met borrelen en hapjes is ook mogelijk. Wij helpen jou graag om een leuke avond te organiseren!

14 + 15 =