ARrangementen Drenthe

Landgoed Zwartemeer bied je de gezelligste outdoor, -en indoor arrangementen in Drenthe. Wil jij zelf een planning maken van activiteiten die je allemaal kan doen bij ons? Dat kan. Wij bieden je verschillende activiteiten aan die jij met je vrienden of familie kan gaan doen.

Voor iedereen hebben we wat leuks; voor groot en klein, Wij maken jouw arrangement speciaal! 

We hebben een aantal arrangementen die erg populair zijn!

Het Paintball arrangement in onze super spannende outdoor paintball arena met aansluitend heerlijk eten en daarna lekker ontspannen. Voor groepen vanaf 10 personen en ook voor grotere groepen. Vanaf 20,00 p/p. Dit kun je uitbreiden met koffie en gebak vooraf of daarna een heerlijke lunch. Het arrangement is namelijk in te vullen zoals jij dat wil!

Het Survival arrangement is ideaal voor teambuildingsactiviteiten waarbij allereerst samenwerken en presteren centraal staan. Daarna kunnen jullie heerlijk genieten van goed eten en verdiende ontspanning zoals heerlijk eten in ons restaurant of lekker borrelen in het café. Voor groepen vanaf 10 personen. Vanaf 15,00 p/p.

Het Golf arrangement is ideaal voor beginnende (ook zonder GVB) en ervaren golfers die lekker een balletje willen slaan, maar vooral ook willen genieten en daardoor een gezellige dag hebben.

Het Bruiloft arrangement is ideaal voor bruidsparen. Want de mooiste dag van je leven wil je toch perfect? Of brons, zilver of goud? Daarvoor hebben wij prachtige zalen waarvan het interieur je erg zal aanspreken. Voor bruiloften nodigen we je graag uit om samen jullie wensen te bespreken. Scherpe prijzen maar vooral erg sfeervol, een dag om nooit te vergeten!

Winter arrangementen

Het Golf by Night arrangement. Een unieke belevenis op de golfbaan! Een speciaal uitje met vrienden of collega’s, een ware belevenis! Een avontuur op de prachtig verlichte golfbaan begint.  Daarna bij terugkomst in het café gezellig even napraten onder het genot van een biertje of wijntje.( te boeken vanaf oktober tot eind maart, uitgaande van de wintertijd)

Maar natuurlijk bieden wij de mogelijkheid om je eigen arrangementen samen te stellen. Dus stel het programma helemaal naar jouw wensen en voorkeur af. Maak het zo gek of bijzonder zoals jij het zelf wilt. We reageren binnen 24 uur!

Super geslaagd!

Vandaag een familiereünie gehad. Super geslaagd mede door het meedenken van het aanwezige personeel. Deze waren erg gastvrij en qua bediening en ontvangst klasse!!
Ook de BBQ was erg goed verzorgd. De nieuwe activiteit Curling is heel erg leuk en zeker een aanrader. Wij hebben hier een hele fijne middag gehad. Dank je wel!

Herwin

Onze arrangementen

JEEP ARRANGEMENT

 

FAMILIEDAG

BRUILOFT

GOLF UITJE

TRAININGS WEEKEND

VRIJGEZELLEN FEEST

KINDERFEESTJES

VAKANTIE

Heb je vragen of specifieke wensen? Neem gerust eens contact met ons op. We brainstormen graag met je mee in de mogelijkheden voor jouw feest of event!

Kom gezellig een keer langs om een kopje koffie te drinken. Dan kan je onze mooie locatie zien en vertellen we je alles over de eindeloze mogelijkheden die wij te bieden hebben!

13 + 4 =