Indoor curling: leuk voor jong en oud!

Indoor Curling is in Scandinavie en Japan al een echte rage: Curling op een gladde mat in plaats van op het ijs. Waarom dit zo populair is? Het is een gezellig, sociaal tijdverdrijf en iedereen kan het doen: jong en oud, iedereen kan er van genieten. Wie van sport en spel houdt zal zich hier uitstekend vermaken.

Of het nou voor een familiefeest of voor een bedrijfsfeest is; iedereen heeft plezier bij ons Indoor programma.

Glow-in-the-dark Curling

Vanaf het seizoen 2021 kun je de curling op een hele nieuwe manier beleven. Curling in het donker! Met behulp van Glow-in-the-dark wordt deze activiteit wel extra bijzonder! De ruimte wordt verlicht door middel van black lights.
Neem je vrienden, collega’s of familie mee en daag elkaar uit!

Maak jouw Curling activiteit compleet!

Combineer Indoor Curling ook als arrangement met heerlijke hapjes, een smaakvolle barbecue of een volledig verzorgd koud, -en warm buffet. Ook kun je het Indoor Curling combineren met onze andere Indoor activiteiten zoals midgetgolf. Zo kunnen wij voor jou een hele leuke dag of avond organiseren. Of het nou voor een familiefeest of voor een bedrijfsfeest is; iedereen heeft plezier bij ons Indoor programma. Arrangementen zijn te boeken vanaf 10 personen. Vraag naar onze mogelijkheden!

Specificatie Curling

Activiteit of arrangement boeken?

Direct deze activiteit boeken? Vul dan onderstaand formulier in en ontvang van ons zo snel mogelijk een offerte op maat!

 

12 + 7 =