Teambuilding op landgoed zwartemeer

Teambuilding op Landgoed Zwartemeer is een investering in zowel in het team als in jezelf. In overleg passen wij onze trainingen aan zodat het speciaal voor jouw team op maat gemaakt is. Wij geloven niet in trainingen die op toepassing zijn voor iedereen, we werken met mensen en iedereen is verschillend. We nodigen jou graag uit om een keer langs te komen en de mogelijkheden door te nemen.

Teambuilding is de beste investering in jouw team, even van de werkvloer en samen een leuke activiteit doen.

Geweldige dag!

 Een geweldige dag gehad met het team bij Landgoed Zwartemeer!

– Jaap

 

Teambuilding training

Voor teambuilding ben je in Drenthe aan het goede adres. Maar naast de training zijn er nog veel meer mogelijkheden. Wij voorzien jullie aansluitend graag van een heerlijke steak, lunch of zelfs van een compleet georganiseerd personeelsfeest. Sluit zo de onvergetelijke dag op een mooie manier af.

Teambuilding is de beste investering in jouw team, even van de werkvloer en samen een leuke activiteit doen. We hebben activiteiten zoals bijvoorbeeld Paintball, Highland games, Bubble-voetbal, Survival en diverse trainingen zoals bijvoorbeeld management trainingen. Wij vinden dat deze training moet bijdragen aan positiviteit op de werkvloer en betere onderlinge communicatie. Aspecten als leiderschap, samenwerking en communicatie komen naar voren. Kies jouw doel dat je wilt bereiken met jouw team.De teambuilding wordt een soort anker waar je op terug kunt kijken wanneer je weer op de werkvloer bent; Hoe pakten we het tijdens de teamdag ook weer aan….

Sommige trainingen zijn best zwaar maar zijn zeer geschikt om een team te vormen. Samenwerken staat centraal tijdens de teambuilding. Onze locatie leent zich bij uitstek voor deze trainingen, wij hebben alle faciliteiten aan boord om er gegarandeerd een succes van te maken. Bij het Landgoed Zwartemeer investeer je in houdingen, vaardigheden en leer je voordelen van teamwork. Met als doel om meer als een team te werken, de werksfeer te verhogen en om te zorgen dat mensen met plezier naar het werk gaan.

Teambuilding Drenthe

Wil jij er met je team even een dagje uit? Kom dan zo snel mogelijk langs!

Lijkt het jou leuk om een dagje te teambuilden? Maak dan snel een afspraak of vraag een offerte aan! We hopen snel van je te horen.

15 + 13 =